Cégünkről

VESTA a családi tűzhely, az otthon és a család istennője volt a római mitológiában. A Vesta Ingatlan azért jött létre, hogy a nagy lakóparkok, és a tömegesen épülő több száz lakásos társasházak, lakóparkok személytelensége helyett családiasabb, emberibb, élhetőbb otthont és lakókörnyezetet biztosítson az igényes vásárlók számára.

 

Milyen előnyöket biztosít Önnek a Vesta Ingatlan?

 

Személyes tanácsadás

Ön nem csak egy vevő a több száz, esetleg ezer közül. Kis lakásszámú házakat építünk, személyes kapcsolatot tartunk minden vevőnkkel. Az építkezés során megvalósítjuk személyes elképzeléseit.

Független műszaki szakértő

Az egész beruházási folyamatot független műszaki szakértő felügyeli. Ez garantálja Önnek, hogy minden az építési engedélynek, a vonatkozó jogszabályoknak, az engedélyezett terveknek és műszaki tartalomnak megfelelően készül el.

Nyomon követhetőség

Az építkezés teljes ideje alatt lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön nyomon követhesse az építkezés folyamatát: kéthetente, előre egyeztetett időpontban megtekintheti az építkezést, s benne saját otthonának fejlődését.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

Társaságunk elkötelezett a legújabb építési technikák és a legkorszerűbb anyagok felhasználásában, az új építésű lakásainknál a minél alacsonyabb energiafelhasználás elérése érdekében. A kedvezőbb lakókörnyezet, a környezet védelme, és az épületek gazdaságos üzemeltetése szempontjából egyaránt fontos az új épületek építésekor, hogy közel nulla energiafogyasztást tudjunk elérni. Ez nem lehetetlen, ez ma már valós cél, sőt, folyamatosan szigorodó Európai Uniós követelmény. Igazodva a hazai és európai követelményekhez, célunk a minél alacsonyabb energia-felhasználású épületek kivitelezése, vevőink legnagyobb megelégedésére. Elsősorban Budapesten fejlesztünk, többnyire zöldövezeti részeken, jellemzően kis lakásszámú, családias hangulatú, korszerű otthonokat építünk.

Modern anyagok, kiváló minőség

Igyekszünk vásárlóik igényeinek megfelelően mindig a legmodernebb építőanyagokat és építési technikákat alkalmazni, megfizethető árszínvonal mellett. Vevőink nagyfokú szabadsággal rendelkeznek a felhasznált anyagok jelentős részének kiválasztásában.

Kérjük, hogy tekintse meg a honlapunkon bemutatott referenciáinkat, valamint aktuális építkezéseinket! Ha bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére.

Never fear, this completely pointless yet highly amusing app is also https://www.trymobilespy.com available in dog form, too